Den lilla söta

Ajjemen, nu har jag lillan här hemma hos mig. :D

Underbart att ha henne här om man får säga det, hon är rätt livlig just nu och får inte leka med Molles leksaker. För mig får hon det men inte för Molle, han blev lite arg på henne förut men så är det när man är gubbe ;)
Imorgon väntas det besök från Kvänum, jag och plutten ska vakta dem så att de inte gör något fuffens..
Så blir till att krypa ner och sova hyffsat tidigt ikväll, iofs så lär jag ju inte somna men det är ju som det brukar vara. Dock har jag ju Nellie att lägga handen på när jag ska sova, just nu ligger hon med huvudet på min fot och bara myser.. Rex är aningen sotis för det, men han gillar ju inte att mysa med henne annars så kunde gärna båda varit där..

Jopps, nu blir det till att busa lite mera med lilla fröken.

Vaken

Så nu har jag sovit, gick var sådär vaknade en massa gånger och hörde röster :O
Men kom på att jag glömde stänga av radion innan jag sommnade, dock så orkade jag inte gå upp ur sängen genom kylan och stänga av den så den fick stå på hela natten.

End of night

Ojskibojski, eller hur man nu ska säga. Orkar knappt göra något, igår natt så bröt jag ihop när jag lyssnade på radion då var det nära att jag slängde mig in i bilen och åkte hem till Musse och Nellie. Men samlade mig efter en timme av velande. Nu känns det nästan samma, jobbigt att titta på film där de är lyckliga. Är man sjuk då? Jaja är väl bara att ta mig i kragen och leva med det, visst blir det bättre så är det värt det.

Kanske en till liten fil eller ska man ta och sätta på radion, kanske försöka sova? Ne vill inte sova, börjar bara tänka mera än vad jag redan gör då. Hemska vad man tänker när man bara ligger och stirrar i taket, visst tyst kan man ju inte säga att det är. När hästarna dricker där nere i stallet så skakar det i vatten rören så att det låter en massa här uppe på loftet. Något som de får ta och fixa..

Jo satt och funderade lite och det blir till att sätta på radion och se klart filmen (kanske se klart den) sedan blir det till att  sova.
Imorgon är det som sagt dags att ta sitt pick och pack och flytta vidare.
Hoppas ni har en bra natt där ute.

Saknar er där hemma

Mustigt

Film och julmust, jo så är det min kväll eller natt får bli. Nu till filmen.

Be loved and love, over and out

Ännu en natt på loftet

Nu blir det till att krypa upp till mitt lilla loft, kallar det loft för det låter mysigt. Jo visst kan inte klaga på hur det är där, tar med mig modemet så är det bara att surfa på. Visst msn och en hel del annat fungerar inte då det är vista på datorn.

Kanske blir det till att se en film ikväll, kan ju inte göra det imorgon då det varken finns dvd eller internet hos farmor.
jaja får se om jag orkar med att skriva något mera inatt, lär väl ändå inte sommna så tidigt.
Ligger och lyssnar på radion som jag har fixat till, kopplade in en tv anten till den så man har finfin motagning..
Jaja undrar vad nattens ämne på P3/P4 är, senast var det vad man ville bli bättre på innom ett år. Många skickade in att de ville bli bättre på att visa sina nära och kära på att de tycker om dem. Tycker att det är fint av dem, sedan så fans det ju en del som ville bli bättre på saker som bara gynnade dem. Tänkte på killen som ville bli bättre på att fuska i poker...

Flykting

Japp är så som man kan beskriva mig med ett ord just nu, flyttar runt och flyr. Imorgon så ska mormor komma ut hit när mamma slutar jobbet så vid 16 tiden så åker jag in mot vänersborg och smyger in i farmor och farfars lägenhet.. Visst får vara där om jag vill men låter bättre för en flykting att smyga in...

inget napp

Försökte fiska upp två kompisar för att hitta på något, men klart att de jobbar.. Kanske ska man ta och offra jobbet man gillar bara för att kunna umgås med vänner..

Lasta och lasta av.

Så nu har jag slitit med kroppen som satan.. Ne så farligt är det inte men kanske får en otränad liten tjockis som jag lite träningsverk.

Ni som kanske undrar vad det var jag gjorde får nu veta detta, jag lastade hö och halt.. Pappa är ju dålig i sitt ena ben, så jag var envis och tog allt så han bara behövde putta dem på rätt plats. Vi hämtade även tre säckar med havre, lika bra att passa på när man har bär hjälp säger han. =P

Nu ska det bli lite fika eller något, kanske hittar man på något ikväll men det är väl tveksamt.

Mat

Nu sitter jag här och sneglar på film, lite tråkigt när man redan tittat på nästan alla. Finns väl säkert någon skräckis , men det är inte något som jag vågar titta på ensam. visst lite fånig är jag men har man svårt att sova utan så är det väl inte någon ide att förvärra det.

Hur ska jag göra? Visst kan ju sitta och trycka här på näs resten av veckan, men hur skoj är det då? Olzon är i kalmar tror jag det är...

Inne på tredje filmen nu, trodde att det var en som jag inte sett men när jag började så har jag sett den... Men jag orkar inte med att byta film så den får rulla. Sugen på något att äta men, då måste jag ju ta på mig mera kläder och knalla in till stora huset... Kanske tar suget över så jag gör det..

Ge mig fem minuter på att tänka på det, sedan när jag kommer tillbaks mätt och glad (nja kanske inte glad) men iaf mätt. Ja vad ska jag göra då? får väl ta mig i kragen och skriva något som har betydelse i denna blogg...


ja hare så länge

Borta för en vecka..

Någon som inte jobbar och vill hitta på något nu i veckan? Är ledig fram till på lördag och vill få något roligt att tänka på, eller iaf få tiden att gå...

Mor

Nu har jag gjort vad vi kunde idag, blev ju lite sen när man inte kom i säng innan 6.. Men härligt är det att komma hem till moder som vaknar med en gång och undrar varför jag kommer hem så sent, då har hon legat och varit orolig sedan 00..

Jaja mera kommer later om...

Övertid, och brottning..

Jo igår så skulle jag jobbar lite, var tänkt att jag skulle köra det korta passet på 4 timmar... Men icke sa nicke, klart en som jobbar åker hem vid typ 21.30 så det blev ju till att jobba över... Sedan när man är uppe i Frändefors påväg mot Trollhättan så ropas det ut på radion att de behövs hjälp vid akuten på näl. Klart att man åker dit så for man kan för att hjälpa en kolega, när man väl kommer dit så ser man en person som ligger på en bår och kämpar för livet föra att ta sig upp, slutade med att vi var sex man som stod och höll ner han.. Troligen var det GHB som var boven i det hela, annars så blir man inte våldsam och övernaturligt stark... Kan ju tillägga att jag kände igen personen när jafg kom in, ni skulle säkert veta vem det var om jag nämde namn.. Men det gör jag inte av vissa anledningar, allt jag säger att det var en kändis eller hur man nu ska säga... Jaja nu ska jag väl se om jag och pappa kan gå ut och ta tag i veden eller vad den nu var...


Morgon eller?

Så nu har man vaknat till tagit en liten snabb dusch och kommit in i livet igen eller hur man nu ska uttrycka sig...

Jobba, och slita...

Så nu är jag hemma hos mor och far på näs.. Bäddade i sängen och satte på elementen så det skulle vara varmt när jag kommer hem..
Snart bär det av till jobbet, långt att åka iof men så hade det varit varje dag om jag bodde hemma. Vilket är något jag inte tänker börjar med :P

Jaja ha det fint där ute i natten, nu ska det bytas om till Jobb dress...



All my love to you..

Asså...

Nu är det såhär, jag är en lite fjant som hellre backar än tar en fajt.. Det har visat sig att det är helt fel, man gräver bara sin egen grav.
Visst alla människor är ju olika men det är väl det som är meningen eller? Nu kan ju tänka er hur det hade varit om alla var likadana, iofs så skulle man ju inte kunna klaga på någon för att den är som den är. :P
Ajja nu till kritan eller hur jag ska säga...

Bråk och stök, visst har väl inte haft någon dans på rosor den senaste tiden... Jag som är en person som vill ha närhet och uppmärksamhet. Visst kanske är lite mycket att begära att man ska få det hela tiden men kanske någon gång ibland iaf, när man inte har sett varandra på länge. Visst när det bara är några timma så är det ju inte så farligt, men ändå jag kanske är sådan så jag försöker ändå. Jag vet inte mycket om livet men vet att man vill vara lycklig, hur man blir det är väl lite olika för varje person. Men om man lever tillsammans och älskar varandra så tycker jag att man ska visa det, sedan att man inte gillar sin medmännsika varje dag det kan man ju köpa. Men bråkar man om något så gäller det att man löser problemet, visst vissa kanske klarar att gå runt med problemet och bara hålla masken och inte visa att det är något fel.. Men jag klarar inte det, mår jag dåligt så försöker jag att lösa det. Visst ofta så försöker jag för mycket det är ju inte bra det heller men hellre det än att inte ens försöka. Då kan man ju säga att man iaf försökte, så kan man inte stå där i slutet och säga varför sade jag inte det det kanske kunde ändrat något...


Nu inatt så ska jag jobba, ser inte fram emot det så mycket..

RSS 2.0