Tonight

Sjukt bra kväll idag. :) Först kom honeypie hem, sen blev det IG-träff i rastgården med some old fellows och även ett par nya. :) Därefter slog vi till med en tidig start på kräftsäsongen på vår inglasade balkong - dessutom med sjukt goda pajer till efterrätt och lite Buzzspelande med blivande släktingar. Nu är det däremot WoW som gäller för min del. :P

Btw så har jag haft mer än sjukt bra sällskap idag. Min blivande släkting är helt klart mer än godkänd. ;) :D Den här kvällen för lätt sex kottar av fem möjliga.

Ledigt

Idag är det en sjukt bra dag! Första dagen den här månaden som både jag och baby är lediga! :) En hel fucking day tillsammans. :D Det lutar starkt åt att spana in olika golv till huset. 35 kvm stiligt trägolv är det som slutligen ska inhandlas. :P Dessutom så ska vi äta glassbuffé. :) Den här dagen kan inte bli annat än bra. Eller jo, BÄST! :P Yey!

Ring

Idag har jag gjort mig av med en av de dummaste och mest onödiga sakerna jag har haft och gjort - en ring. Det känns sjukt bra och nu har jag lappar i min börs. :)

Over and out.

Golv

Så nu är man husägare. :) Flyttlasset går om mindre än en månad. Nu ska jag bara se till att få min apartment såld... och klura på vad det ska bli för golv. Det lutar stakt åt ekparkett. :P Ska försöka övertyga Doris om att göra egna grisblomlådor urfasade ur en stam, på egen hand, är en mindre bra idé. :S

:)

L Y C K L I G ! !           : )

Vinst

Jaha, så nu har man tydligen vunnit ett hus. :O Frågan är bara om man ska bli farmare på heltid eller stanna kvar i stan... Hmm... svårt det där. :S Dessutom så köpte jag ju min bostadsrätt för mindre än ett halvår sedan. Hursomhelst så ska Doris, Mats och råttan flytta med till huset isf. :)

Hem

Sätter mig alldeles strax i mig egen bil. Planerar att åka hem i ilfart - till världens bästa flickor - för morgonmys, frukost och ett snabbt bad i vårat kar. <3 Sedan blir det en nap med råttan och därefter bär det av tillbaka till Thn för hepatitsprutor, inför min utomlandsvistelse. :)

RSS 2.0